Ajankohtaista

Agilitykisat 16.-17.2.2019

 

Tervetuloa Agikisoihin Pinotielle 16.-3.2.2019.  Alta löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

Agilityn alkeiskurssi 09/2018

 

YLÖKK järjestää agilityn alkeiskurssin 09/2018 alkaen. Katso lisätiedot täältä.

 

 

Haku

Agilityharjoittelu - hinnat

RYHMÄPAIKKA- JA VAPAAHARJOITTELUMAKSUT


Vuoden 2019 vuosimaksu on 440€ / ryhmäpaikka (saman ohjaajan toinen, kolmas jne. koira puoleen hintaan 220 €). Talkoovelvoite  on 50 tuntia.

Vapaaharjoittelu maksaa 220 € / vuosi ja vapaaharjoittelun talkoovelvoite on 25 tuntia. Vapaaharrjoittelumaksu koko vuoden ryhmäpaikkalaiselle on 100 € / vuosi.

 

HUOM! Vapaaharkka on maksettava kerralla, jos haluaa käyttää yllä mainittuja hintoja. Erissä maksettuna vapaaharkka maksaa:

 

kuukausi 20 / 10€

 

Ryhmäpaikkamaksu on koirakkokohtainen, vapaaharjoittelumaksu talouskohtainen. Kausimaksun ja vapaaharjoittelumaksun lisäksi treenaaminen edellyttää, että olet Ylökkin jäsen ja huolehdit talkoovelvoitteestasi ja sinulla on Suomen agilityliiton lisenssi Ylökkille.

 
Maksut suoritetaan viitettä 107 käyttäen YlöKKin tilille FI84 1153 3000 2118 51. Huom, viite on pakollinen! 

Kuitti maksusta tulee toimittaa suoraan sähköisesti ryhmäpaikkavastaavalle agiryhmat @ ylokk.net . 

 

VAPAAHARJOITTELU

Itsenäinen vapaaharjoittelu edellyttää koulutusohjaajan tai agitoimikunnan suostumusta sekä hallin avaimen hankkimista. Avainta voi kysyä toimikunnalta. Avaimia on rajattu määrä ja ne ovat henkilökohtaisia. 

 

Mikäli kausimaksua tai seuran jäsenmaksua ei ole maksettu määrättyyn ajankohtaan mennessä tai ohjaajakohtainen lisenssi (vähintään c-lisenssi) on lunastamatta, menettää paikkansa ryhmässä. Toivomme kaikkien noudattavan annettuja eräpäiviä.

 

Agitoimikunta toivottaa kaikille antoisaa treenikautta!