Ajankohtaista

Match Show 15.4.

 

Tervetuloa harjoittelemaan kevään ja kesän näyttelyitä varten YLÖKKin Match Showhun. Ilmoittautuminen alkaa klo 10 ja kehät klo 11. Hinta 7€ /koirakko, lapsi ja lelukoira 5€.

 

Lisätietoja täältä

 

 

Agilityn alkeiskurssi 04/2018

 

Ylöjärven Koirakerho järjestää agilityn alkeiskurssin maanantaisin 16.4-28.5.2018. klo 18-19.30 (6 kertaa, 30.4. vappuna ei treenejä) osoitteessa Pinotie 3.

 

Ilmoittautumiset osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lisätiedot täältä.

 

 

Agilitykisat 12.-13.6.2018

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 12.-13.6.  Alla löydät kisakirjeen. Lähtölistat tulevat pian.

 

 

 

Haku

Vapaaharjoittelu

Ohjattujen ryhmien lisäksi on pidemmälle edistyneillä harrastajilla mahdollisuus vapaaharjoitteluun. Saadakseen vapaaharjoitteluluvan on ohjaajan lähetettävä agitoimikunnalle vapaamuotoinen hakemus (agi-toimikunta @ ylokk.net), jossa kerrotaan oma agilityhistoria sekä miksi hakee vapaaharjoittelulupaa. Hakemuksessa on myös hyvä mainita, mikäli on saanut kouluttajalta puollon vapaaharjoittelulle. Lupa on ohjaajakohtainen.

Mutalan estekopin/Pinotien avaimet anotaan myös agitoimikunnalta, ja ne ovat henkilökohtaisia. Avaimen väärinkäytöksestä tai sen lainaamisesta muille seuraa avaimen menetys.

Muistathan myös hoitaa talkoovelvoitteesi!

 

Vapaaharjoittelun hinta on 220€ vuodelta 2018, ja talkoovelvoite 25 tuntia.


 Vapaaharjoittelu ja avaimet anotaan Agitoimikunnalta uudestaan jokaiselle kaudelle.
Mikäli edellisen kauden vapaaharkkaaja/avaimen omistaja ei tee uutta hakemusta/ilmoita jatkavansa avaimen hallussa pitoa katsotaan lupa rauenneeksi ja avain pyydetään takaisin.