Ajankohtaista

Agilitykisat 24.-25.11.2018

 

Tervetuloa Agikisoihin Pinotielle 24.-25.11.  Alta löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

 

Pikkujoulut 2018Pikkujoulut 2018!


Ravintola Timantissa (Elotie 9, 33470 YLÖJÄRVI) lauantaina 1.12.2018 klo 18:00 – 24:00.

Pikkujoulut ovat Ylöjärven Koirakerho ry:n 30-vuotis-pikkujoulut ja yhdistys tarjoaa ruoan ja ruokajuomat jäsenilleen. Myös seuralaiset ovat tervetulleita ilman erillistä veloitusta.

Ilmo ja lisätiedot täältä

 

Agilityn alkeiskurssi 09/2018

 

YLÖKK järjestää agilityn alkeiskurssin 09/2018 alkaen. Katso lisätiedot täältä.

 

 

Haku

Agilitytiedotuksia

 

Ryhmäpaikkahaku 2019

 

Varsinainen ryhmäpaikkahaku vuodelle 2019 tapahtuu ON PÄÄTTYNYT, mutta jäljelle jääneitä paikkoja voi hakea koko vuoden. Ryhmäpaikkaa tulee hakea osoitteesta agiryhmat @ ylokk. net

 

Talkoovelvoite vuonna 2019 on 50h koko vuoden ryhmäpaikasta. Ryhmäpaikan hinta on 440€ / vuosi, toinen, kolmas jne. koira puoleen hintaan. Ryhmäpaikkaa ei tarvitse maksaa kerralla, vaan sen voi maksaa esimerkiksi neljässä erässä. Vapaaharjoittelu maksaa 220 € / vuosi ja vapaaharjoittelu ryhmäpaikkalaiselle 100€ / vuosi.  Vapaaharjoittelun talkoovelvoite on 25h/vuosi (huom vuoden maksimitalkoomäärä on 50h, minkä jälkeen talkoovelvoite ei nouse).Jos pidät vuoden aikana ”taukoa”, tulee tästä ilmoittaa vähintään 4 viikkoa ennen taukoa, muutoin sitoudut maksaaan treenit myös taukosi ajalta.

 

Keskiviikon ryhmiin hakevat

Keskiviikon ryhmäläiset ovat "valmennusryhmässä". Valmennusryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti 3lk koirakoille, mutta jos paikkoja jää, voidaan ottaa mukaan myös 1 ja 2lk luokan koirakoita. Valmennusryhmä tarkoittaa siis sitä, että heillä on viikoittain koko kentän treenit, ja he ovat etusijalla joihinkin vierailijakoulutuksiin yms. Tämä edellyttää kuitenkin ryhmäläisiltä, että he sitoutuvat pitämään treenejä 6x1.5h vuodessa. Eli esimerkiksi 6 kerran alkeisjatko-kurssin, kokokentän treenjä muille seuralaisille yms. Olethan oma-aloitteinen sopiaksesi, millä kuittaat velvoitteesi! Vuonna 2019 tullaan panostamaan keskiviikon ryhmäläisten velvoitteeseen!

 

Tärkeää

Ryhmäpaikat tulee maksaa ennakkoon, ei jälkikäteen. Ryhmäpaikan jättämisestä on ilmoitettava viimeistään 1kk ennen ryhmäpaikan jättämistä, muutoin sitoutuu maksamaan vielä kuukauden treenit.

 

P.S.
Jokaisella agiryhmäläisellä on oltava vähintään harrastajalisenssi YLÖKKiin sekä seuran jäsenyys.


YLÖKKin agijoukkuehaku vuoden 2019 joukkuekilpailuihin

 
Ensisijaisesti joukkueisiin valitaan Sm-kilpailuissa myös yksilöissä kilpailevat koirakot. Joukkueeseen valitaan yksi koira per ohjaaja, paitsi jos hakijoita ei ole tarpeeksi, voi yksi ohjaaja kisata useammalla koiralla.
 
Valinnassa huomioidaan 10 agility- ja hyppyradan tulosta tulosta ajalla 1.1.2019-30.6.2019
 
                             3-lk 0-tulos: 3 p.
                             2-lk 0-tulos: 2 p.
                             1-lk 0-tulos: 1 p.
 
Lisäksi 3-luokassa tehdyistä nollatuloksella saaduista sijoituksista saa lisäpisteitä +2. (Huom! SM-kisoihin voi osallistua vain 3lk. koirakot, piirinmestaruuskisoihin myös alempien luokkien koirakot)
 
Tasatilanteessa painotetaan tehtyjä talkoita ja ajantasalla olevia maksuja.
 
Huomioithan, että YLÖKKin lisenssillä kisaavalla koirakolla on ensisijainen velvollisuus edustaa YLÖKKiä. Mikäli ei tule valituksi YLÖKKin joukkueeseen, voi koirakko anoa hallitukselta oikeutta edustaa muuta seuraa/ yhdistystä joukkuekilpailussa. Hakemuksia, jotka tulevat hakuajan jälkeen ei huomioida, eikä kyseisiä koirakoita päästetä myöskään edustamaan muita seuroja/yhdistyksiä. 
 
Hakija toimittaa vapaamuotoisen hakemuksen, josta selviävät tulokset ja pisteet. Hakemuksen liitteeksi tulee lisätä jäljennös kisakirjasta, josta selviää saadu tulokset.
 
Hakemukset tulee postittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään xx. x.2019