Ajankohtaista

Agilitykisat 16.-17.2.2019

 

Tervetuloa Agikisoihin Pinotielle 16.-3.2.2019.  Alta löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

Agilityn alkeiskurssi 09/2018

 

YLÖKK järjestää agilityn alkeiskurssin 09/2018 alkaen. Katso lisätiedot täältä.

 

 

Haku

Esteet ja maastoalueet

Kangasesteen lainausohjeet

Yhdistyksellämme on metrinen kankainen PK-hyppyeste. Estettä saa seuran jäsen lainata MA-KE kotiin ilmaiseksi, kunhan ilmoittaa lainastaan toimikunnalle, jotta tiedetään, missä este kulkee.
Pidemmäksi ajaksi esteen lainatakseen on kysyttävä lupaa toimikunnalta, ettei ole mitään tapahtumaa, jonne estettä tarvitaan. Pidemmältä aikaa esteen vuokra 5e. Maksu hoidetaan seuran tilille 115330 - 211851 käyttäen viitettä 8882.

TOKO-este

Yhdistyksemme käytössä on TOKO-sääntöjen mukainen hyppyeste. Este on Mutalassa kopissa (talvella hallilla) ja jäsenten vapaassa käytössä, mutta ei lainattavissa.

PK-esteet

Yhdistyksellämme on Mutalassa sääntöjen mukaiset PK-esteet; metrinen hyppy ja A-este. Metrinen hyppy ei ole säädettävissä, mutta A-esteen jyrkkyyttä pystyy säätämään (ei onnistu yksinään!). Nämä esteet ovat Mutalan kentällä vapaasti jäsenten käytettävissä kesäaikana.

Maastoalueet

Yhdistyksemme jäsenillä on lupa käyttää seuraavia maastoalueita asianmukaisiin PK-maastotreeneihin (ei koiranulkoilutukseen!).

Pikku-Ahveniston alueilla, Tulotien ja Pikitien metsäalueilla, on Ylöjärven Koirakerho ry:llä ja Ylöjärven Käyttöhukat ry:llä Ylöjärven kaupungin myöntämät kirjalliset luvat harrastaa palveluskoirien haku-ja jälkitoimintaa. Lupa ei koske muita seuroja. Näillä aluella on paljon käyttäjiä, sinne on mm. merkitty maastopyöräreitit ja Lamminpäästä Julkujärvelle kulkeva pururata kulkee Ahveniston alueen harjualueella. Yhdistyksemme jäsenet eivät voi myöntää lupaa harjoitteluun kyseessä oleville alueille muiden seurojen PK-toimintaa varten.