Ajankohtaista

Agilitykisat 2.-3.9.2017

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 19.-20.8.  Alla löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

 

Agilitykisat 22.-23.4.2017

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 22.-23.4.  Alla löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

Haku

PK-ToKo-RallyToko - kurssit

Lapsi&koira-kurssi

Lapsi&koira kurssilla harjoitellaan koiran kouluttamista. Miten koiraa voi kouluttaa ja kuinka koira oppii? Kurssilla käydään läpi hyödyllisiä harjoituksia, joita lapsi voi koiransa kanssa toteuttaa. Pohjataito kurssin jälkeen lapsi voi suunnata myös koiraharrastusten pariin. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti alle 12 vuotiaille. Kurssille osallistuvan koiran tulee olla ehdottomasti lapsen käsiteltävissä. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan lapsen tueksi.

Kurssin kesto 6krt (1h/kerta)

ma 16.10 klo 18
ma 23.10 klo 18
ma 30.10 klo 18
ma 06.11 klo 18
ma 13.11 klo 18
ma 20.11 klo 18

Kurssi pidetään hallissa osoitteessa Pinotie 3. Kouluttajana Jenny Piittinen. Kurssille otetaan enintään neljä koirakkoa.

Maksuohjeet lähetetään kurssille päässeille.

Ilmoittautuminen alkaa 20.09 ja päättyy 8.10.2018. Ilmoittautumiset osoitteeseen piittinenjenny [at] gmail.com Kerro ilmoittautumisviestissä lapsen nimi ja ikä, kokemus koirista, koiran nimi, ikä ja rotu, sekä mahdolliset toiveet kurssilta.

Rallytokon alkeiskurssi

Rallytoko on koiraurheilulaji, jossa yhdistyy tottelevaisuuskoulutus, koiratanssi, näyttelytoiminta ja agility. Tärkeintä rally-tokossa on iloinen meininki ja hauskanpito ilman turhaa nipottamista. Laji sopii kaikenkokoisille ja -ikäisille koirille rodusta riippumatta.

Rallytokon alkeiskurssi on tarkoitettu sellaisille, jotka eivät ole ennen lajia harrastaneet. Perustottelevaisuus olisi hyvä olla hallussa (esim. seuraaminen, perusasento, lyhyt paikallaolo jne.).

Kurssin kesto 5 krt (1 tunti/kerta)

tiistaina 5.9. klo 18.00
tiistaina 12.9. klo 18.00
tiistaina 19.9. klo 18.00
tiistaina 26.9. klo 18.00
tiistaina 3.10. klo 18.00


Koulutukset pidetään Pinotie 3:n hallissa. Kouluttajana toimii Tarja Puputti. Kurssille otetaan maksimissaan neljä koirakkoa.

Kurssin hinta jäsenille on 40e/koira, seuran ulkopuolisille 50e/koira. Kurssi on etusijassa Ylökkiläisille. Kurssille päässeille lähetetään maksuohjeet. Kurssi järjestetään, jos on riittävästi osanottajia.

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen tarja.puputti (at) gmail.com 3.9. mennessä

 

Tokon jatkokurssi 1

Kurssilla syvennetään tarvittaessa alokasluokan liikkeitä ja aloitetaan avoimenluokan liikkeiden harjoittelu. Tälle kurssille osallistuminen edellyttää Tokon alkeet -kurssin käymistä (joko kurssi 1 tai 2 tai molemmat). Tarkempi sisältö määräytyy kurssilaisten tason ja toiveiden mukaan.

Kurssin kesto 5 krt (1 tunti/kerta)
           perjantai 29.9. klo 18.30
           perjantai 6.10. klo 18.30
           perjantai 13.10. klo 18.30
           perjantai 20.10. klo 18.30 
           perjantai 27.10. klo 18.30 

Koulutukset pidetään Pinotie 3:n hallissa. Kouluttajana toimii Sari Rantanen. Kurssille otetaan maksimissaan kuusi koirakkoa.

Kurssin hinta jäsenille on 40e/koira, seuran ulkopuolisille 50e/koira. Kurssi on etusijassa Ylökkiläisille, ja etusija koulutus koulutuksesta kouluttajilla. Kurssille päässeille lähetetään maksuohjeet. Kurssi järjestetään, jos on riittävästi osanottajia.

Ilmoittautuminen 28.8.-18.9. välisenä aikana osoitteeseen sarimeeri (at) luukku.com.


 

 

 

 

 

 

YLÖKKIN TOKON KURSSIRUNKO

Ylökk pyrkii järjestämään vuosittain seuraavat kurssit

Tokon alkeiskurssi 1 - Kurssilla käydään läpi perustottelevaisuutta, tutustutaan lajiin ja aloitetaan alokasluokan (ALO) liikkeiden harjoittelu.

Tokon alkeiskurssi 2 - Kurssilla syvennetään alkeiskurssi 1:n asioita ja hiotaan liikkeitä "kisakuntoon".

Tokon jatkokurssi 1 - Kurssilla syvennetään tarvittaessa alokasluokan (ALO) liikkeitä ja aloitetaan avoimenluokan (AVO) liikkeiden harjoittelu. Tälle kurssille osallistuminen edellyttää Tokon alkeet -kurssin käymistä (joko kurssi 1 tai 2 tai molemmat).

Tokon jatkokurssi 2 - Kurssilla syvennetään avoimen luokan liikkeiden osaamista. Tälle kurssille osallistuminen edellyttää Tokon jatkokurssi 1 -kurssin käymistä tai vaadittujen taitojen hankkimista jossain muualla.

Tokon voittajaluokka - Kurssilla tutustutaan  voittajaluokan (VOI) liikkeiden osaamista. Tälle kurssille osallistuminen edellyttää Tokon jatkokurssi 2 -kurssin käymistä tai vaadittujen taitojen hankkimista jossain muualla.

Tokon erikoisvoittajaluokka - Kurssilla tutustutaan erikoisvoittajaluokan liikkeisiin ja mahdollisesti syvennetään voittajaluokan liikkeitä. Tälle kurssille osallistuminen edellyttää Tokon voittajaluokka -kurssin käymistä tai vaadittujen taitojen hankkimista jossain muualla.

HUOM! Kurssien sisällöt ovat viitteelliset, sisällöstä päättää kurssin vetäjä. Katso ajankohtaiset tiedot tarjolla olevista kursseista tämän sivun ylälaidasta. 
Näiden kurssien lisäksi, pyrimme järjestämään myös Pentukursseja ja Arkitottelevaisuuskursseja, joista tiedotetaan myös tämän sivun ylälaidassa.