Ajankohtaista

Agilityn alkeiskurssi 01/2018

 

Ylöjärven Koirakerho järjestää agilityn alkeiskurssin maanantaisin 29.1-5.3.18. klo 19-20.30 (6 kertaa) osoitteessa Pinotie 3.

 

Ilmoittautumiset osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lisätiedot täältä.

 

 

Agilitykisat 17.-18.2.2018

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 17.-18.2.  Alla löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

Haku

Vapaaharjoittelu

 

Pinotien halli

Tokon ja rallytokon vapaaharjoittelu on mahdollista silloin kun kentällä ei ole muuta toimintaa. Katso kenttävuoro-kalenterista vapaat ajat. Huom! Hallilla on käytössä pikkutila kenttien vieressä, joka on varattu tiistaina vain tokolle ja rallylle. Huomioi myös se, että hallilla voi olla agivapaaharkkaajia samaan aikaan. Pikkutilassa on mahdollisuus treenata pienimuotoisesti tokoa tai rallya. Vapaaharjoittelukortti maksaa 220e/vuosi, maksun voi suorittaa kahdessa erässä. Vapaaharjoittelukortti velvoittaa viiteen (5) talkoopäivään vuodessa. Ota yhteyttä pk-toko-toimikuntaan, jos haluat vapaaharkkakortin.

Vapaaharjoittelu on mahdollista myös 10 euron kertamaksulla, joka oikeuttaa tunnin vapaaharjoitteluun. Tämä vapaaharjoittelu on mahdollista sellaisille, joilla ei ole vapaaharkkakorttia, mutta vain sellaisille, joilla on avain halliin tai sellaisen ihmisen seurassa, jolla on vapaaharkkakortti ja avain. Maksu paikan päällä käteisellä hallilla olevaan lippaaseen. Merkitse vihkoon oma nimesi, pvm ja kellonaika. Vihkoon voi myös jättää terveisiä hallitukselle ja toimikunnille.

 

Haaviston kenttä eli Lähdevainion kenttä

YLÖKK on saanut Ylöjärven kaupungilta luvan harjoitella PK-tottelevaisuutta, tokoa ja rally-tokoa Haaviston kentällä tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 18-20.30 Haaviston kentällä ei ole esteitä eikä siellä saa ampua. Muistakaa kerätä koirien jätökset, jotta saamme jatkossakin vapaaharjoitella Haaviston hyvällä kentällä! Haavistolla on myös tokokoulutuksia viikoittain 19.00-20.00 touko-kesäkuussa sekä elo-syyskuussa. Myös toko/rally-toko kursseja järjestetään Haaviston kentällä eli osa kentästä on varattu koulutuksille. Koulutuksista tiedotetaan Ylökkin nettisivuilla.

 

Mutalan kenttä

 

Mutalassa tokon, pk:n ja rallytokon vapaaharjoittelu vuorot on torstaisin ja lauantaiaamuisin. Torstaina klo 18-21. Agilitylle varattu yksi kenttä klo 19 asti. Kaikki lajit ovat tervetulleita vapaaharjoitteluvuoron aikana, joten sopu sijaa antaa. Lauantaiaamuna klo 9-12 on vapaaharjoitteluvuoro kaikille lajeille. Silloin kentällä on lupa ampua, joten tokoilijat ja rallytokoilijat, ottakaa tämä huomioon. Torstaina kentällä ei ammuta.