Ajankohtaista

Match Show 15.4.

 

Tervetuloa harjoittelemaan kevään ja kesän näyttelyitä varten YLÖKKin Match Showhun. Ilmoittautuminen alkaa klo 10 ja kehät klo 11. Hinta 7€ /koirakko, lapsi ja lelukoira 5€.

 

Lisätietoja täältä

 

 

Agilityn alkeiskurssi 04/2018

 

Ylöjärven Koirakerho järjestää agilityn alkeiskurssin maanantaisin 16.4-28.5.2018. klo 18-19.30 (6 kertaa, 30.4. vappuna ei treenejä) osoitteessa Pinotie 3.

 

Ilmoittautumiset osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lisätiedot täältä.

 

 

Agilitykisat 25.-27.6.2018

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 25.-27.6.  Alla löydät kisakirjeen. Lähtölistat tulevat pian.

 

 

 

Haku

Hallitus tiedottaa - 19.4.2018

Korttimaksu mahdollisuus
Hallille on hankittu korttimaksut mahdollistava laitteisto.

Vapaaharkka
Vapaaharkan vähäisyydestä on tullut kritiikkiä. Tapahtumia on kuitenkin järjestettävä, että hallin vuokra saadaan maksettua. Hallitus pyrkii kuitenkin huomioimaan, että vapaaharkalle jäisi viikonloppuisin myös aikaa. Vapaaharkkajat muistakaa siis laittaa vapaaharkkakäyntinne vihkoon, koska sieltä seurataan kuinka paljon vapaaharkkaa käytetään. Ja saadaan suuntaviivoja kuinka paljon sitä pitäisi olla tarjolla.

Koirien kohtelu
Hallitus muistuttaa, että koirankoulutus toiminnassa tulee huomioida koirien hyvä ja oikeanmukainen kohtelu. Ylökk noudattaa eettistä koirien koulutustapaa koulutuksissaan ja hallitus tähdentää, että koulutuksissa tulee käyttää positiivisia koulutusmenetelmiä. Mikäli jäsenen toiminnassa havaitaan koirien epäasiallista kohtelua, kuten fyysistä pakottamista tai rankaisua, hallitus ottaa käsittelyyn ilmoitukset epäasiallisesta käytöksestä ja suullisesti huomauttamalla pyrkii muuttamaan omistajan toimintaa seuran asettamien tavoitteiden suuntaiseksi. Mikäli suullisesta huomautuksesta huolimatta ohjaaja kohtelee koiraansa/koiriaan epäeettisellä tavalla, hallitus varoittaa tästä kirjallisesti. Mikäli ohjaaja toistuvasti toimii seuran asettamien ohjeiden vastaisesti, voidaan hänet erottaa seurasta yhdistyksen sääntöjen mukaisesti.

Hallituksen kokous
Seuraava hallituksen kokous on 22.4.2018. Jos sinulla on asioita hallitukselle käsiteltäväksi, laita s-postia osoitteeseen sihteeri (a) ylokk.net