Ajankohtaista

Pikkujoulut 2018Pikkujoulut 2018!


Ravintola Timantissa (Elotie 9, 33470 YLÖJÄRVI) lauantaina 1.12.2018 klo 18:00 – 24:00.

Pikkujoulut ovat Ylöjärven Koirakerho ry:n 30-vuotis-pikkujoulut ja yhdistys tarjoaa ruoan ja ruokajuomat jäsenilleen. Myös seuralaiset ovat tervetulleita ilman erillistä veloitusta.

Ilmo ja lisätiedot täältä

 

Agilityn alkeiskurssi 09/2018

 

YLÖKK järjestää agilityn alkeiskurssin 09/2018 alkaen. Katso lisätiedot täältä.

 

 

Agilitykisat 27.-28.10.2018

 

Tervetuloa Agikisoihin Pinotielle 27.-28.10.  Alta löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

 

Haku

Hallitus tiedottaa - 19.4.2018

Korttimaksu mahdollisuus
Hallille on hankittu korttimaksut mahdollistava laitteisto.

Vapaaharkka
Vapaaharkan vähäisyydestä on tullut kritiikkiä. Tapahtumia on kuitenkin järjestettävä, että hallin vuokra saadaan maksettua. Hallitus pyrkii kuitenkin huomioimaan, että vapaaharkalle jäisi viikonloppuisin myös aikaa. Vapaaharkkajat muistakaa siis laittaa vapaaharkkakäyntinne vihkoon, koska sieltä seurataan kuinka paljon vapaaharkkaa käytetään. Ja saadaan suuntaviivoja kuinka paljon sitä pitäisi olla tarjolla.

Koirien kohtelu
Hallitus muistuttaa, että koirankoulutus toiminnassa tulee huomioida koirien hyvä ja oikeanmukainen kohtelu. Ylökk noudattaa eettistä koirien koulutustapaa koulutuksissaan ja hallitus tähdentää, että koulutuksissa tulee käyttää positiivisia koulutusmenetelmiä. Mikäli jäsenen toiminnassa havaitaan koirien epäasiallista kohtelua, kuten fyysistä pakottamista tai rankaisua, hallitus ottaa käsittelyyn ilmoitukset epäasiallisesta käytöksestä ja suullisesti huomauttamalla pyrkii muuttamaan omistajan toimintaa seuran asettamien tavoitteiden suuntaiseksi. Mikäli suullisesta huomautuksesta huolimatta ohjaaja kohtelee koiraansa/koiriaan epäeettisellä tavalla, hallitus varoittaa tästä kirjallisesti. Mikäli ohjaaja toistuvasti toimii seuran asettamien ohjeiden vastaisesti, voidaan hänet erottaa seurasta yhdistyksen sääntöjen mukaisesti.

Hallituksen kokous
Seuraava hallituksen kokous on 22.4.2018. Jos sinulla on asioita hallitukselle käsiteltäväksi, laita s-postia osoitteeseen sihteeri (a) ylokk.net