Ajankohtaista

Match Show 15.4.

 

Tervetuloa harjoittelemaan kevään ja kesän näyttelyitä varten YLÖKKin Match Showhun. Ilmoittautuminen alkaa klo 10 ja kehät klo 11. Hinta 7€ /koirakko, lapsi ja lelukoira 5€.

 

Lisätietoja täältä

 

 

Agilityn alkeiskurssi 04/2018

 

Ylöjärven Koirakerho järjestää agilityn alkeiskurssin maanantaisin 16.4-28.5.2018. klo 18-19.30 (6 kertaa, 30.4. vappuna ei treenejä) osoitteessa Pinotie 3.

 

Ilmoittautumiset osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lisätiedot täältä.

 

 

Agilitykisat 25.-27.6.2018

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 25.-27.6.  Alla löydät kisakirjeen. Lähtölistat tulevat pian.

 

 

 

Haku

Kevätkokous 2018

Kevätkokouksessa käytiin läpi toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase. Jari Helin luki toiminnantarkastajien lausunnon, jossa puollettiin vastuuvapauden myöntämistä asianomaisille tilikauden osoittaessa ylijäämää. Kokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi vastuuvapauden hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

Yhdistyksen jäseniltä oli tullut yksi asia kokouksen käsiteltäväksi. Tässä ehdotettiin, että hallia voisi varata kaikkina vapaina kellon aikoina, ei ainoastaan aamuisin. Esimerkiksi varauksen voisi tehdä aikaisintaan viikkoa ennen ja kerrallaan voisi olla vain yksi varaus/henkilö, eli kun edellinen varaus on käytetty voi aikaisintaan tehdä seuraavan.
Päätettiin, että vapaaharkan saa varata omaan käyttöönsä 1/2h:ksi tai 1h:ksi, kun hallin kalenterissa on vapaata. Ajan voi varata viikko ennen ja viimeistään edellisenä päivänä. Seuraavan vuoron voi varata vasta käytettyään edellisen vuoron. Hallituksella ja toimikunnilla on kuitenkin oikeus peruuttaa varattu vapaaharkka, seuran tapahtumien vuoksi.

Kohdassa muut asiat keskusteltiin seuraavista asioista
- talkoovelvoitteet: kuinka paljon minkäkin lajin ja ryhmän harrastajat tekevät talkoita
- tokon valmennusryhmä: mitkä on olleet ryhmään pääsyn kriteerit ja velvoitteet
- talkoisiin ilmoittautuminen: kuinka saataisiin talkoisiin väkeä
- agility: toivottiin epiksiä ja ohjeistusta uusille talkoilijoille
- halli: ilmanvaihtoa toivottiin paremmaksi
- Nettisivut: Emmi Kollani esitteli valmistumassa olevia nettisivuja