Ajankohtaista

Agilitykisat 16.-17.2.2019

 

Tervetuloa Agikisoihin Pinotielle 16.-3.2.2019.  Alta löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

Agilityn alkeiskurssi 09/2018

 

YLÖKK järjestää agilityn alkeiskurssin 09/2018 alkaen. Katso lisätiedot täältä.

 

 

Haku

Pinotien halli

 

Talvireenien pitopaikka on Pinotien halli osoitteessa Pinotie 3. Halli on lämmin (+15 °C) ja siellä on Saltexin keinonurmipohja EPDM kumirouheella.

Halliin kuljetaan etupihalla olevan portin kautta. Alla paikallinen ajo-ohje.

 

 

Portti:
Pinotien portti toimii puhelimella soittamalla. Porttiin on ohjelmoitu reenien vetäjien numerot. He ovat vastuussa oman ryhmänsä kulusta ulos ja sisään. Portin avaamisoikeuden saamikseksi ota yhteyttä hallitukseen.

Pysäköinti:
Treenihallin oven edessä on runsaasti pysäköintitilaa treeniryhmille.

Treenaaminen:
Huolehdi että halli pysyy siistinä ja toimivana.

Sisäkenkiä ei hallissa tarvitse käyttää, mutta koeta välttää kuran ja lumen kantautumista.
Suuret ja painavat agilityesteet (kontaktit, putkien painot yms.) siirretään kenttien reunoille treenien päätyttyä siten, että niiitä pystyy turvallisesti käyttämään. Jokainen huolehtii tavarat siististi omille paikoilleen.

Jos huomaat esteissä vikoja niin ilmoita niistä välittömästi agitoimikunnalle. Hallissa on myös seuran työkalut joilla voi tehdä pieniä korjauksia tarvittaessa.

Pissa/kakka Vahingot:
Vahinkoja voi sattua vaikka kuinka tekisi parhaansa. Sakkoa emme haluan periä mutta on ensiarvoisen tärkeää että vahingon sattuessa jätökset siivotaan mahdollisimman nopeasti ja perusteellisesti pois.
Jokaiselta kentältä löytyy ämpäri, jossa on siivoustarpeet vahinkoja varten. Keraa kakat pussiin ja painele enimmät pissat käsipaperiin. Suihkuta reilu määrä hajunpoistajaa reilusti vahinkopaikkaa suuremmalle alueelle. Viethän roskat ulkona sijatsevaat roskikseen.
Jos omatuntosi vielä kolkuttaa voit laittaa vapaaehtoisen pesuainemaksun siivouvälinelaatikossa olevaan säästöpossuun. Pidetään halli siistinä se on meidän kaikkien etu!

WC:
Sosiaalitila löytyvät toisesta kerroksesta, toimiston vierestä menevien rappujen yläpäästä. Pidetään vessat siisteinä, niin kaikkien on mukavampi käydä siellä!

Koirien pissattaminen
Koirien pissattaminen on kiellettyä hallin ympärysteillä (porttien sisäpuolella). Olethan erityisen tarkkana ettei koira pääse pissaamaan myöskään treenihallin oven viereen. Talvella emme halua nähdä keltaista lunta hallin vierusteillä, jos teet keltaista lunta kielletylle alueelle se on syötävä tai muutoin hävitettävä näkyvistä ;). Kakat kerätään myös hallin lähialueilta jos ne ovat kulkureiteillä tai niiden välittömässä läheisyydessä, roskis tulee sijaitsemaan hallin oven läheisyydessä.

 

Juoksuisen nartun kanssa reenaaminen:

 

Yhdenmukaistetut ohjeet niin PK/toko- kuin agilityreeneihinkin:

  • juoksunarttu pöksyt jalassa
  • kaikki muut hallilla olijat huomioiden (eli ei hengailla hallin laidalla väliaikoja yms)
  • juoksunartun omistaja on velvollinen informoimaan tullessaan kaikkia hallilla olijoita juoksusta, jolloin paikalla olijat voivat esim pyytää jonkun koiran suoritusvuorolla juoksunarttua pysymään autossa, jos häiriötä on liikaa


Hauskoja treenejä kaikille!